پمپ شناور NO FURTHER A MYSTERY

پمپ شناور No Further a Mystery

پمپ شناور No Further a Mystery

Blog Article

پمپ های شناور به گونه ای طراحی شده اند که کارکرد بسیار خوبی دارند و برای موارد مصرفی که بیان شد، بسیار کارآمد و مقرون به صرفه هستند.

مکانیزم اصلی کارکرد پمپ شناور بر اساس نیروی گریز از مرکز می باشد. در واقع با چرخش یک یا چند پروانه که درون سیستم موتور به کار گرفته شده است، انرژی لازم برای پمپاژ آب فراهم می شود.

آن‌ها آب را به مخزن فشار چاه بالای زمین که به سیستم لوله‌کشی متصل است، منتقل می‌کنند.

شرکت استریم واقع در چین از شرکت های برتر در زمینه تولید پمپ می باشد و در بازار ایران به دلیل قیمت مناسب از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد

با توجه به اهمیت پمپ‌های سانتریفیوژ در صنعت و دانشگاه، «فرادرس» اقدام به انتشار فیلم آموزش پمپ های سانتریفیوژ (طراحی، عملکرد و تعمیر) کرده که لینک آن در ادامه آمده است.

یعنی نیازی نیست پمپ را از آب پرکنید. بلکه کافی است پمپ را درون مایع غوطه ور کنید.

از دیگر انواع پمپ های شناور می توان به پمپ شناور تک فاز و پمپ شناور سه فاز اشاره کرد. شناور تک فاز از قیمت مقرون به صرفه تر و البته توان کمتری نسبت به پمپ سه فاز برخوردار است.

پمپ شناور یکی از انواع رایج پمپ ها در انتقال و پمپاژ آب می باشد. همان گونه که از نام این پمپ مشخص است، پمپ شناور قابلیت غوطه ور شدن و شناورماندن در سیال (آب) را دارد. از این رو به آن پمپ مغروق (غرق شده) نیز می گویند.

«سهیل بحرکاظمی» دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی نفت از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران است. به عکاسی و شیمی آلی علاقه دارد و تا امروز تولید مطالب متنوعی از مجله فرادرس را در حوزه‌های شیمی، هنر و بازاریابی به عهده داشته است.

با پمپ شناور تمام این تفاسیر، تعادل بین قیمت و کیفیت یک پمپ شناور به‌عنوان یک تجهیزات حیاتی در سیستم‌های آبیاری و نقل‌وانتقال آب حائز اهمیت است.

همان گونه که بیان شد، اساساً پمپ های شناور برای انتقال آب از یک عمق مشخص به ارتفاع مورد استفاده قرار می گیرد.

بدنه اصلی این پمپ ها از دو نوع استیل و چدن و پروانه آن از جنس استیل، نوریل یا برنز است.

مشاوره و طراحی سیستم افزایش فشار آب واحد های ویلایی و ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری

برای جلوگیری از انسداد مجاری مکش ، توصیه می شود که به طور دوره ای درب مخزن را بررسی کنید.

Report this page